Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
city break

Opinie o naszych imprezach

Opinie o naszych imprezach

Wyszukaj ofertę

Kierunek:
od:
do:
Dorosłych:
Wiek dziecka 1:
Wylot z:

Z przyjemnością dzielimy się z Wami opiniami, jakie nadesłali nasi Klienci.

 
2017-09-18 09:00:36
Barcelona, sierpień 2017. I tu jest duży problem. O ile nie budzi wątpliwości urok Katalonii, ogromna ilość miejsc, widoków - pozostawiających niedosyt że nie wszystko zdążyło się obejrzeć, zwiedzić, zapamiętać - to nie wiadomo co napisać o Lidce i Sylwku - rezydentach, opiekunach i przewodnikach. Zapoznałem się z wcześniejszymi wpisami i w zasadzie wszystko zostało już powiedziane. Powtarzanie pochwał, słów zachwytu, superlatyw, podziękowań - wydaje się już być banalne. Przez wiele lat swojego życia widziałem dużo, odwiedziłem sporo ciekawych i mniej interesujących krajów i miast. Nigdzie jednak nie spotkałem się dotąd z takim profesjonalizmem, znakomitą organizacją, naturalnym, nienachalnym ciepłem, kulturą, poczuciem humoru, spontaniczną, niewymuszoną życzliwością, elastycznością. Ich umiejętność rozwiązania czasem kłopotliwych, niezależnie powstających sytuacji, to mistrzostwo świata. A wszystko z najwyższą klasą. Przy okazji rada dla tych, którzy się z nimi w przyszłości spotkają: jeśli Lidia lub Sylwek mówią że coś warto zobaczyć, gdzieś na posiłek przysiąść - wierzcie im w to. 100 % się sprawdza. I co tu dodać? 10/10. Jeśli spotkacie na swej drodze Lidię i Sylwka - dobrze trafiliście. Dziękujemy i pozdrawiamy.
Małgorzata, Jacek, Błażej z Gdańska
 
2017-08-04 10:19:26
W ubiegłym tygodniu uczestniczyłyśmy w wycieczce do Londynu. Wycieczkę uważamy z absolutnie udaną. W dużej mierze to zasługa profesjonalnej, odpowiedzialnej i otwartej opiekunki grupy Pani Doroty Janowskiej (pozdrawiamy) i równie profesjonalnej przewodniczce po Londynie Pani Małgorzacie (pozdrawiamy). Poza tym, iż wycieczka była za krótka było super Polecamy.
Grażyna i Natalia z Głogowa
 
2017-06-29 10:24:08
Właśnie wczoraj wróciliśmy "(28.06.2017r) z mężem z wycieczki Magia Barcelony zorganizowanej przez biuro Regent. Od samego początku zostaliśmy objęci opieką przez wspaniałych rezydentów Lidzie i Sylwka. Wspaniali ludzie - uśmiechnięci, pomocni w zrobieniu zakupów / pamiątek dla rodziny, serdecznych, z ogromną widzą o Hiszpanii i niesamowitym entuzjazmem i poczuciem humoru. Rzadko można spotkać tak cudownych, życzliwych i pomocnych ludzi!!! Jeśli kiedykolwiek jakakolwiek wycieczka to tylko z NIMI !!! Hotel pierwsza klasa zaraz przy morzu, jedzenie wyśmienite bez ograniczeń - czego chcieć więcej..... Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałe 4 dni (i prosimy o uwzględnienie premii dla Lidzi i Sylwka) Pozdrawiamy
Elżbieta i Jan z Odrzykonia
 
2017-04-29 10:16:47
W maju byliśmy z biurem Regent w Londynie - jesteśmy bardzo zadowoleni. W dużej mierze jest to zasługa Pani Doroty Janowskiej - Faszczy , która była naszym opiekunem oraz Pani Małgosi, która była przewodnikiem po mieście. Obydwie Panie wykazały się wielkim profesjonalizmem, pokazały nam wiele ciekawych miejsc , opowiadały bardzo ciekawie i były bardzo miłe.
Anna z Krakowa
 
2016-10-28 15:15:08
Pobyt w Londynie 06/10/2016-10/10/2016 Dzień dobry, chciałbym podzielić się wrażeniami z w/w imprezy organizowanej przez Państwa biuro – czas wykorzystany maksymalnie na ile tylko było to możliwe. A możliwe było dzięki Pani Dorocie Janowskiej – Faszcza, która potrafiła wszystko świetnie zorganizować, zaplanować. Zostaliśmy dokładnie zapoznani z londyńskim metrem i koleją, która z Feltham dowozila nas codziennie na Vaterloo Station i z powrotem do Feltham. Od Pani Doroty dowiedzieliśmy się wiele o Londynie i mogliśmy czuć się bezpiecznie nawet w sytuacji, gdy, co przytrafiło się piszącemu te słowa, zagubiony został bilet kolejowy! Słowa uznania i podziękowania należą się też Pani Małgorzacie, przewodniczce po Londynie, za jej ogromną wiedzę i pasję, z jaką nam ją przekazywała.
Wiesław ze Śremu
 
2017-06-17 10:16:33
Wyjazd do Barcelony bardzo udany Pani Lidka zapewniła nam wiele interesujących atrakcji. Napewno wrócę do Barcelony na dłużej!
Antonina z Warszawy
 
2017-05-21 10:16:29
W Barcelonie byliśmy od 1 do 4 maja Było wspaniale .Najlepsze podziękowania za ugoszczenie i pokazanie nam pięknej Barcelony i nie tylko ,zasługuję nasza przewodniczka pani Lidka . pozdrawiam :-) i Polecam :-)
Wioleta z Choczewa
 
2017-07-03 10:16:21
Wycieczka do Barcelony dobrze zorganizowana, pani Lidka jest świetną przewodniczką, pokazała nam wiele fajnych miejsc, była bardzo pomocna i zaangażowana w swoją pracę. Pan Sylwek - świetny kierowca i człowiek z poczuciem humoru. Jedyny minus to hotel z cienkimi ścianami i długą kolejką do jadalni. Ogólnie polecam, to była moja kolejna wycieczka z biurem Regent i nie ostatnia!
Leszek i Jadzia z Białogardu
 
2016-11-27 10:16:16
Byłyśmy uczestniczkami wycieczki do Barcelony w dniach 9-12 września br. Opiekowali się nami (bo tak to należy nazwać) Pani Lidia i Pan Sylwester. Ta wyprawa była dla nas prawdziwą ucztą dla ciała i duszy, a na tę ucztę zapracowały każdego dnia punktualnie i z uśmiechem buzie Pani Lidki i Pana Sylwka, naszych rezydentów, oraz ich wiedza i sposób jej przekazywania. Człowieczeństwo to dziś rzadka cecha. Jadąc do Hiszpanii z biurem Regent i spotykając rezydentów Panią Lidkę i Pana Sylwka przekonasz się, że jesteś najważniejszy, że jesteś człowiekiem a potem dopiero turystą. Z wyrazami wdzięczności, buziakami i życzeniami wszystkiego co się szczęściem zwie dla sympatycznej pary Pani Lidki i Pana Sylwka
Maria i Mirka z Łodzi
 
2017-06-14 10:16:06
Witam serdecznie. Chcę podziękować za umożliwienie mi i synowi zwiedzenia Londynu z panią Dorotą Janowską- Faszcza ( opiekunka grupy). Choć tempo było zawrotne daliśmy radę. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mogła również korzystać z wycieczek Państwa biura. Pozdrawiam
Anna z Torunia
 
2017-05-03 10:15:56
Pisze wiadomość w imieniu teściów, którzy chcieli pochwalić rezydentkę Panią Zofię Borowicz. Pobyt w Rzymie w dniach od 20 kwietnia do 24 kwietnia 2016r. Zasługuje ona na ogromne wyróżnienie. Opiekowała się Nami ponad harmonogram planu. Bardzo dobry współpracownik.
Teresa i Stanisław z Katowic
 
2017-07-12 10:15:44
To nie będzie opinia o biurze tylko pochwała rezydentów - P. Lidii i P. Sylwka Kopczyńskich. Tak uśmiechniętych i zaangażowanych osób dawno nie spotkałem. Dzięki nim ten wyjazd był ciekawszy. Mają ogromną wiedzę i chcą się dzielić nią z innymi. Od samego początku duża pomoc po wylądowaniu w Barcelonie, uroczy, uśmiechnięci. Życzliwość, wiedza, pomoc na każdym kroku, humor, świetne warunki transportowe towarzyszyły nam każdego dnia od rana do wieczora i do końca wycieczki tj. odprowadzenie na lotnisko. Dziękujemy Wam za to, polecamy Barcelonę z tą parą tj. P Lidią i P Sylwkiem. Pozdrawiamy
Witosława, Radek, Jerzy z Gdańska
 
2017-06-22 10:15:37
Z przyjemnością podzielę się moją opinią Byłam na wycieczce "City Break-Magia Barcelony-4 dni(samolotem z Wrocławia) Jestem Bardzo zadowolona. Wszystko było SUPER . Barcelona piękna .Przewodnicy p.Lidia i p.Sylwester doskonali ,b.dobrze zorganizowani i słowni. Przelot liniami Ryanair sprawny i Wasza "-Regent "informacja b.dobra . Hotel b.ładny,czysty ,pięknie położony -przy plaży(widok na morze a z drugiej strony góry). Dziękuję serdecznie .
Elżbieta z Dzierżoniowa
 
2017-05-10 10:15:24
Jako uczestnicy wycieczki do Londynu, nr rezerwacji 20527, w dniach 29.04 - 02.05.2017, dziękujemy bardzo za super organizację w.w. pobytu. Szczególne podziękowanie należy się p. Dorocie i p. Małgorzacie - przewodniczce po Londynie i muzeach za wyczerpującą wiedzę o zwiedzanych miejscach. Na pewno będziemy polecać Państwa biuro naszym znajomym.
Teresa i Piotr z Bolesławca
 
2017-05-29 14:17:05
WITAM WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z BARCELONY ( 24 05 -28 05 2017 ) I CHCIAŁBYM NA GORĄCO WYJAWIĆ MOJĄ OPINIĘ . JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z PROGRAMU WYCIECZKI A W SZCZEGÓLNOŚCI Z JAKOŚCI OBSŁUGI ZE STRONY MIEJSCOWEGO BIURA PANI LIDI KOPCZYŃSKIEJ . MÓWIE TO W OPARCIU O FAKT IŻ WCZEŚNIEJ BYŁEM NA PODOBNYCH IMPREZACH ( w prawdzie z innymi biurami ) ALE ŻADNA POPRZEDNIA IMPREZA NIE MOŻE SIĘ Z TĄ RÓWNAĆ POD WZGLĘDEM OPIEKUNA I PRZEWODNIKA
Tadeusz z Sulęcina
 
2017-03-24 10:15:15
Wycieczka: 15-19 marzec 2017 - BARCELONA / biuro REGENT REZYDENCI: Na samym początku muszę okazać swoje bardzo pozytywne zapoznanie się z rezydentami na lotnisku - LIDIĄ i SŁAWKIEM! Poczułem się jakbym ich znał od dawna i tak pozostało do końca wycieczki ;-). Cechują się wyjątkowym PROFESJONALIZMEM w tym co robią, WIEDZĄ, którą potrafią fachowo przekazać. Lidia kocha co robi i to widać a Sławek ma właściwe poczucie humoru. Program był zrealizowany perfekcyjnie - wszystko zgodnie z planem zrealizowane, żadnych opóźnień, kolejek ani problemów. W te kilka przyjemnych i udanych dni z Nimi zobaczyłem więcej niż oczekiwałem i poczułem ducha Katalonii. Ocena 10 dla nich to trochę za mało. Acha! Jednego im nie wybaczę - że odwieźli mnie na lotnisko ;-). REGENT: Wycieczka zorganizowana ogólnie bardzo dobrze. Hotel bardzo fajny z bardzo dobrym wyżywieniem i obsługą. Bardzo sprawnie zorganizowane wszelkie transfery. Moją rekomendacją dla REGENTA niech będzie to, że 24 maj 2017 wyruszam z nimi do Rzymu, a dla REZYDENTÓW, że pomimo iż zwiedziłem już kawał świata wracam do Barcelony i okolic jeszcze w tym roku. ”
Andrzej z Nędzy
 
2017-05-27 14:17:41
Te 5 gwiazdek przyznaję rezydentom Lidce i Sławkowi . Miłe przywitanie na lotnisku już było zwiastunem tylko dobrego ,pomimo czekającej nas drugiego dnia najgorszej pogody jaka mogła się przytrafić w Hiszpanii .Tak naprawdę gdyby nie ich profesjonalizm , wyjątkowo wesoła i zgrana grupa, nie byłoby tylu wspaniałych wspomnień miejsc ,ludzi i zabawnych sytuacji .Hotel traktuje z przymrużeniem oka 4 * hmmmm....wiele do życzenia jak na tyle gwiazdek ,jednak trzeba szukać pozytywów. Wyjazd uważam za bardzo udany ;):)
Beata z Rumii