Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
city break

Opinie o naszych imprezach

Opinie o naszych imprezach

Wyszukaj ofertę

Kierunek:
od:
do:
Dorosłych:
Wiek dziecka 1:
Wylot z:

Z przyjemnością dzielimy się z Wami opiniami, jakie nadesłali nasi Klienci.

 
2018-07-02 13:50:36
Impreza: " City Break - Magia Londynu - 4 dni " 14-17 czerwca 2018 r. Chcielibyśmy podziękować Pani Dorocie za matczyną opiekę (ale bez męczącego nadmiaru) nad naszą grupą jak całością i każdym z nas indywidualnie! Dziękujemy za zapobiegliwość, szybką reakcje na pojawiające się problemy, za umiejętne przekazywanie nam wiedzy o londyńskich atrakcjach pomimo japońskiego tempa zwiedzania. Podziwialiśmy Pani zaangażowanie od pierwszej do ostatniej minuty naszego pobytu aby nasze podróżowanie odbyło się bezpiecznie i zgodnie z planem. Podziwiamy kondycje Pani Doroty ! DZIĘKUJEMY serdecznie! Dziękujemy również Pani Małgosi, która w wyjątkowo ciekawy sposób opowiedziała nam o Londynie, jego osobliwościach, zasobach muzealnych i o królewskich zwyczajach. Pani Małgosia to chodząca encyklopedia Londynu. Tyle energii w tak drobnej osóbce. Na uwagę zasługuje też znakomita współpraca pomiędzy Paniami - Dorotą i Małgosią: bez niedomówień, bez zgrzytów, bez spóźnień. Życzymy obu Paniom WSZYSTKIEGO DOBREGO i dużo zdrowia ! Do zobaczenia !
Małgorzata i Grzegorz z Tarnowa
 
2018-05-11 12:03:35
Londyn 1.05.2018 Szanowna Pani Doroto! Dziś opuszczamy Londyn po odbytej wyprawie z okazji "majówki", którą odbyliśmy fantastycznie dzięki Pani! Chcemy bardzo serdecznie podziękować za opiekę, za wspaniałą organizację wyjazdów, przejazdów po wielkim Londynie, wyrozumiałość, cierpliwość do uczestników "majówki", za pokazanie nam wspaniałych miejsc zaledwie w ciągu tych kilku dni. Jesteśmy zadowoleni, szczęśliwi i jeszcze raz dziękujemy!
Joanna, Ryszard, Maksymilian z Gdańska
 
2018-05-08 14:28:24
Chciałabym podzielić się opinią o wycieczce do Barcelony(kwiecień 2018). Czytając przed wylotem opinie innych, myślałam,że to zwykłe ukłony w stronę opiekunów.Teraz rozumiem o co chodzi. Oprócz konkretnego programu zwiedzania , opiekunowie czuwają nad całą grupą jak i każdym z osobna. Wszystko poukładane a jednocześnie dopasowane do potrzeb indywidualnych, wiadomości historyczne przeplecione żartem i obyczajowością. No i najważniejsze - uśmiech i życzliwość. Pod skrzydłami pani Lidki i Sylwka każdy czułby się "zaopiekowany".
Anna i Andrzej z Dąbrówki Górnej
 
2018-05-07 13:15:44
Chciałabym poinformować, iż Pani Justyna to wspaniały przewodnik. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Joanna, Grzegorz, Wiktoria z Katowic
 
2018-05-07 12:04:40
Dziekujemy za bardzo dobrze zorganizowana wycieczke do Rzymu w dniach 18-22.04.2018 r. Szczegolne podziekowania naleza sie p. Koczyba z Lublinca za wlasciwe postepowanie w przygotowaniu i dokumentacji tej wycieczki. Bardzo duze podziekowania dla pilotki w Rzymie o. Zosi Borowicz wyjatkowo opiekuncza osoba i w pelnomocnictwo zaskugujaca na wyroznienie. Podziekowania rowniez dla p. Sylwii przewodniczki po watykanie i Forum Romanum.dziekujemy
Daniela i Karol z Mysłowic
 
2017-10-06 12:30:15
Bardzo dziękuję za wspaniale zorganizowaną wycieczkę do Londynu ( 21-25 września 2017r). Pilotka Dorota i przewodniczka Małgosia, to mistrzostwo świata!!! Mimo, że grupa była dość liczna, różny wiek uczestników (od 9 lat po ponad 70) i różna kondycja fizyczna, wszyscy byli dobrze zaopiekowani, a p.Dorota wychodziła na przeciw potrzebom i oczekiwaniom uczestników z wielką uwagą. Ciepła, mądra, serdeczna z dużą wiedzą i miłością do Londynu, dająca poczucie bezpieczeństwa w nowym miejscu. Dziękuję i już szykuję się do następnej wyprawy. Z pozdrowieniami
Anna z Warszawy
 
2017-10-04 09:28:22
Pod koniec września wybraliśmy się na krótki wypoczynek do Rzymu. Oferta wyjazdu była zgodna z opisem. Naszą pilotką była wspaniała, miła, sympatyczna, a przy tym kompetentna i bardzo pomocna Pani Zosia Borowicz. Dzięki Niej nasz pobyt na pewno można uznać za udany. Dziękujemy i pozdrawiamy
Danuta i Leszek z Jastrzębiej Góry
 
2017-10-04 09:28:06
Dzień dobry. Wróciłam z wycieczki do Londynu 26.09. Wycieczka super, dużo zwiedzania. Pani Dorota jako pilotka świetna i Pani Małgosia przewodniczka - super. Opieka obu Pań bardzo pozytywna. Polecam każdemu kto chce Londyn zobaczyć. Dziękuję i pozdrawiam.
Dorota z Ożarowa Mazowieckiego
 
2017-09-18 09:00:36
Barcelona, sierpień 2017. I tu jest duży problem. O ile nie budzi wątpliwości urok Katalonii, ogromna ilość miejsc, widoków - pozostawiających niedosyt że nie wszystko zdążyło się obejrzeć, zwiedzić, zapamiętać - to nie wiadomo co napisać o Lidce i Sylwku - rezydentach, opiekunach i przewodnikach. Zapoznałem się z wcześniejszymi wpisami i w zasadzie wszystko zostało już powiedziane. Powtarzanie pochwał, słów zachwytu, superlatyw, podziękowań - wydaje się już być banalne. Przez wiele lat swojego życia widziałem dużo, odwiedziłem sporo ciekawych i mniej interesujących krajów i miast. Nigdzie jednak nie spotkałem się dotąd z takim profesjonalizmem, znakomitą organizacją, naturalnym, nienachalnym ciepłem, kulturą, poczuciem humoru, spontaniczną, niewymuszoną życzliwością, elastycznością. Ich umiejętność rozwiązania czasem kłopotliwych, niezależnie powstających sytuacji, to mistrzostwo świata. A wszystko z najwyższą klasą. Przy okazji rada dla tych, którzy się z nimi w przyszłości spotkają: jeśli Lidia lub Sylwek mówią że coś warto zobaczyć, gdzieś na posiłek przysiąść - wierzcie im w to. 100 % się sprawdza. I co tu dodać? 10/10. Jeśli spotkacie na swej drodze Lidię i Sylwka - dobrze trafiliście. Dziękujemy i pozdrawiamy.
Małgorzata, Jacek, Błażej z Gdańska
 
2017-08-04 10:19:26
W ubiegłym tygodniu uczestniczyłyśmy w wycieczce do Londynu. Wycieczkę uważamy z absolutnie udaną. W dużej mierze to zasługa profesjonalnej, odpowiedzialnej i otwartej opiekunki grupy Pani Doroty Janowskiej (pozdrawiamy) i równie profesjonalnej przewodniczce po Londynie Pani Małgorzacie (pozdrawiamy). Poza tym, iż wycieczka była za krótka było super Polecamy.
Grażyna i Natalia z Głogowa
 
2017-06-29 10:24:08
Właśnie wczoraj wróciliśmy "(28.06.2017r) z mężem z wycieczki Magia Barcelony zorganizowanej przez biuro Regent. Od samego początku zostaliśmy objęci opieką przez wspaniałych rezydentów Lidzie i Sylwka. Wspaniali ludzie - uśmiechnięci, pomocni w zrobieniu zakupów / pamiątek dla rodziny, serdecznych, z ogromną widzą o Hiszpanii i niesamowitym entuzjazmem i poczuciem humoru. Rzadko można spotkać tak cudownych, życzliwych i pomocnych ludzi!!! Jeśli kiedykolwiek jakakolwiek wycieczka to tylko z NIMI !!! Hotel pierwsza klasa zaraz przy morzu, jedzenie wyśmienite bez ograniczeń - czego chcieć więcej..... Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałe 4 dni (i prosimy o uwzględnienie premii dla Lidzi i Sylwka) Pozdrawiamy
Elżbieta i Jan z Odrzykonia
 
2017-04-29 10:16:47
W maju byliśmy z biurem Regent w Londynie - jesteśmy bardzo zadowoleni. W dużej mierze jest to zasługa Pani Doroty Janowskiej - Faszczy , która była naszym opiekunem oraz Pani Małgosi, która była przewodnikiem po mieście. Obydwie Panie wykazały się wielkim profesjonalizmem, pokazały nam wiele ciekawych miejsc , opowiadały bardzo ciekawie i były bardzo miłe.
Anna z Krakowa
 
2016-10-28 15:15:08
Pobyt w Londynie 06/10/2016-10/10/2016 Dzień dobry, chciałbym podzielić się wrażeniami z w/w imprezy organizowanej przez Państwa biuro – czas wykorzystany maksymalnie na ile tylko było to możliwe. A możliwe było dzięki Pani Dorocie Janowskiej – Faszcza, która potrafiła wszystko świetnie zorganizować, zaplanować. Zostaliśmy dokładnie zapoznani z londyńskim metrem i koleją, która z Feltham dowozila nas codziennie na Vaterloo Station i z powrotem do Feltham. Od Pani Doroty dowiedzieliśmy się wiele o Londynie i mogliśmy czuć się bezpiecznie nawet w sytuacji, gdy, co przytrafiło się piszącemu te słowa, zagubiony został bilet kolejowy! Słowa uznania i podziękowania należą się też Pani Małgorzacie, przewodniczce po Londynie, za jej ogromną wiedzę i pasję, z jaką nam ją przekazywała.
Wiesław ze Śremu
 
2017-06-17 10:16:33
Wyjazd do Barcelony bardzo udany Pani Lidka zapewniła nam wiele interesujących atrakcji. Napewno wrócę do Barcelony na dłużej!
Antonina z Warszawy
 
2017-05-21 10:16:29
W Barcelonie byliśmy od 1 do 4 maja Było wspaniale .Najlepsze podziękowania za ugoszczenie i pokazanie nam pięknej Barcelony i nie tylko ,zasługuję nasza przewodniczka pani Lidka . pozdrawiam :-) i Polecam :-)
Wioleta z Choczewa
 
2017-07-03 10:16:21
Wycieczka do Barcelony dobrze zorganizowana, pani Lidka jest świetną przewodniczką, pokazała nam wiele fajnych miejsc, była bardzo pomocna i zaangażowana w swoją pracę. Pan Sylwek - świetny kierowca i człowiek z poczuciem humoru. Jedyny minus to hotel z cienkimi ścianami i długą kolejką do jadalni. Ogólnie polecam, to była moja kolejna wycieczka z biurem Regent i nie ostatnia!
Leszek i Jadzia z Białogardu
 
2016-11-27 10:16:16
Byłyśmy uczestniczkami wycieczki do Barcelony w dniach 9-12 września br. Opiekowali się nami (bo tak to należy nazwać) Pani Lidia i Pan Sylwester. Ta wyprawa była dla nas prawdziwą ucztą dla ciała i duszy, a na tę ucztę zapracowały każdego dnia punktualnie i z uśmiechem buzie Pani Lidki i Pana Sylwka, naszych rezydentów, oraz ich wiedza i sposób jej przekazywania. Człowieczeństwo to dziś rzadka cecha. Jadąc do Hiszpanii z biurem Regent i spotykając rezydentów Panią Lidkę i Pana Sylwka przekonasz się, że jesteś najważniejszy, że jesteś człowiekiem a potem dopiero turystą. Z wyrazami wdzięczności, buziakami i życzeniami wszystkiego co się szczęściem zwie dla sympatycznej pary Pani Lidki i Pana Sylwka
Maria i Mirka z Łodzi
 
2017-06-14 10:16:06
Witam serdecznie. Chcę podziękować za umożliwienie mi i synowi zwiedzenia Londynu z panią Dorotą Janowską- Faszcza ( opiekunka grupy). Choć tempo było zawrotne daliśmy radę. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mogła również korzystać z wycieczek Państwa biura. Pozdrawiam
Anna z Torunia
 
2017-05-03 10:15:56
Pisze wiadomość w imieniu teściów, którzy chcieli pochwalić rezydentkę Panią Zofię Borowicz. Pobyt w Rzymie w dniach od 20 kwietnia do 24 kwietnia 2016r. Zasługuje ona na ogromne wyróżnienie. Opiekowała się Nami ponad harmonogram planu. Bardzo dobry współpracownik.
Teresa i Stanisław z Katowic
 
2017-07-12 10:15:44
To nie będzie opinia o biurze tylko pochwała rezydentów - P. Lidii i P. Sylwka Kopczyńskich. Tak uśmiechniętych i zaangażowanych osób dawno nie spotkałem. Dzięki nim ten wyjazd był ciekawszy. Mają ogromną wiedzę i chcą się dzielić nią z innymi. Od samego początku duża pomoc po wylądowaniu w Barcelonie, uroczy, uśmiechnięci. Życzliwość, wiedza, pomoc na każdym kroku, humor, świetne warunki transportowe towarzyszyły nam każdego dnia od rana do wieczora i do końca wycieczki tj. odprowadzenie na lotnisko. Dziękujemy Wam za to, polecamy Barcelonę z tą parą tj. P Lidią i P Sylwkiem. Pozdrawiamy
Witosława, Radek, Jerzy z Gdańska
 
2017-06-22 10:15:37
Z przyjemnością podzielę się moją opinią Byłam na wycieczce "City Break-Magia Barcelony-4 dni(samolotem z Wrocławia) Jestem Bardzo zadowolona. Wszystko było SUPER . Barcelona piękna .Przewodnicy p.Lidia i p.Sylwester doskonali ,b.dobrze zorganizowani i słowni. Przelot liniami Ryanair sprawny i Wasza "-Regent "informacja b.dobra . Hotel b.ładny,czysty ,pięknie położony -przy plaży(widok na morze a z drugiej strony góry). Dziękuję serdecznie .
Elżbieta z Dzierżoniowa
 
2017-05-10 10:15:24
Jako uczestnicy wycieczki do Londynu, nr rezerwacji 20527, w dniach 29.04 - 02.05.2017, dziękujemy bardzo za super organizację w.w. pobytu. Szczególne podziękowanie należy się p. Dorocie i p. Małgorzacie - przewodniczce po Londynie i muzeach za wyczerpującą wiedzę o zwiedzanych miejscach. Na pewno będziemy polecać Państwa biuro naszym znajomym.
Teresa i Piotr z Bolesławca
 
2017-05-29 14:17:05
WITAM WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z BARCELONY ( 24 05 -28 05 2017 ) I CHCIAŁBYM NA GORĄCO WYJAWIĆ MOJĄ OPINIĘ . JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z PROGRAMU WYCIECZKI A W SZCZEGÓLNOŚCI Z JAKOŚCI OBSŁUGI ZE STRONY MIEJSCOWEGO BIURA PANI LIDI KOPCZYŃSKIEJ . MÓWIE TO W OPARCIU O FAKT IŻ WCZEŚNIEJ BYŁEM NA PODOBNYCH IMPREZACH ( w prawdzie z innymi biurami ) ALE ŻADNA POPRZEDNIA IMPREZA NIE MOŻE SIĘ Z TĄ RÓWNAĆ POD WZGLĘDEM OPIEKUNA I PRZEWODNIKA
Tadeusz z Sulęcina
 
2017-03-24 10:15:15
Wycieczka: 15-19 marzec 2017 - BARCELONA / biuro REGENT REZYDENCI: Na samym początku muszę okazać swoje bardzo pozytywne zapoznanie się z rezydentami na lotnisku - LIDIĄ i SŁAWKIEM! Poczułem się jakbym ich znał od dawna i tak pozostało do końca wycieczki ;-). Cechują się wyjątkowym PROFESJONALIZMEM w tym co robią, WIEDZĄ, którą potrafią fachowo przekazać. Lidia kocha co robi i to widać a Sławek ma właściwe poczucie humoru. Program był zrealizowany perfekcyjnie - wszystko zgodnie z planem zrealizowane, żadnych opóźnień, kolejek ani problemów. W te kilka przyjemnych i udanych dni z Nimi zobaczyłem więcej niż oczekiwałem i poczułem ducha Katalonii. Ocena 10 dla nich to trochę za mało. Acha! Jednego im nie wybaczę - że odwieźli mnie na lotnisko ;-). REGENT: Wycieczka zorganizowana ogólnie bardzo dobrze. Hotel bardzo fajny z bardzo dobrym wyżywieniem i obsługą. Bardzo sprawnie zorganizowane wszelkie transfery. Moją rekomendacją dla REGENTA niech będzie to, że 24 maj 2017 wyruszam z nimi do Rzymu, a dla REZYDENTÓW, że pomimo iż zwiedziłem już kawał świata wracam do Barcelony i okolic jeszcze w tym roku. ”
Andrzej z Nędzy
 
2017-05-27 14:17:41
Te 5 gwiazdek przyznaję rezydentom Lidce i Sławkowi . Miłe przywitanie na lotnisku już było zwiastunem tylko dobrego ,pomimo czekającej nas drugiego dnia najgorszej pogody jaka mogła się przytrafić w Hiszpanii .Tak naprawdę gdyby nie ich profesjonalizm , wyjątkowo wesoła i zgrana grupa, nie byłoby tylu wspaniałych wspomnień miejsc ,ludzi i zabawnych sytuacji .Hotel traktuje z przymrużeniem oka 4 * hmmmm....wiele do życzenia jak na tyle gwiazdek ,jednak trzeba szukać pozytywów. Wyjazd uważam za bardzo udany ;):)
Beata z Rumii